Wie zijn Repair Café Deventer & Twello

Een gezellige en goed gemotiveerde groep vrijwilligers die het erg leuk vinden om spullen te repareren, om onze medemensen te helpen en om nieuwe dingen te leren. Daarvoor krijgen wij dankbaarheid en complimenten van de bezoekers terug. En gaan tevreden naar huis in de wetenschap dat we een zinvolle en nuttige rol vervullen.

Koffie, thee en lunch tijdens het Repair Café zijn gratis voor alle medewerkers die actief zijn die dag. Voor en na elk café komen we samen rond de tafel en kan ieder zijn/haar zegje doen over hoe het gaat en wat de anderen moeten weten.

Eén keer per jaar komen alle medewerkers in een feestelijke bijeenkomst bij elkaar om het oude jaar na te bespreken en plannen voor de nieuwe te maken. De organisatoren komen los van de Café-dagen ongeveer 1 keer per 2 café’s bij elkaar.

RCTwello

De Organisatie

Anno 2015 hebben we twee Repair Café groepen: Eén in Deventer, één in Twello. Misschien komt er nog één bij, in Wijhe, samen met Het Goed. We hebben in 2015 elke maand 1 Repair Café.

Dat is prachtig, dat zien wij graag. Maar het betekend dus ook dat we altijd zitten te springen om vrijwilligers. Repair Café staat open voor alle mensen: oud en jong, vrouw en man, autochtoon en allochtoon, technisch en/of sociaal.

Repair Café Deventer & Twello bestaan uit een

 • Reparatiegroep voor elektrische apparatuur, textiel en fietsen
 • Organisatiegroep voor de PR, de coördinatie en de administratie
 • Gastvrouw/gastheergroep die per Repair Café de mensen en de locatie verzorgen

Wat verwachten wij van u?

Vooral een vrolijke en sociale houding, bereidheid om te leren en de handen uit de mouwen te steken. Enige sociale vaardigheden in de omgang met allerlei soorten mensen. Meestal aardig en soms niet. En enige stress-bestendigheid tijdens piekmomenten in het Repair Café. Je wordt ingewerkt, krijgt een collega naast je die je helpt en uitleg geeft.

Dus ben je handig in elektro, fiets of textiel èn heb je zin om reparaties te doen tijdens Repair Café? Of vind je het leuk om de gasten te verzorgen met koffie, thee, een lekker (zelf gemaakt) hapje en een praatje? Of ben je meer organisatorisch aangelegd of meer journalistiek? Op al deze gebieden hebben we activiteiten en zijn nieuwe vrijwilligers van harte welkom!

Neem contact met ons op via een mailtje naar repaircafedeventer@gmail.com met je naam, telefoonnummer en je deskundigheid. Het verplicht je tot niets, vragen staat vrij en je hoeft pas te beslissen na een keer meedraaien en inwerken op ons café.

Advertenties

2 gedachten over “Wie zijn Repair Café Deventer & Twello”

 1. Attn. reapir café TWELLO – TIM – Feedback reparatie Nespresso appar.

  Goedemiddag –
  Omdat mijn email kennelijk niet is aangekomen probeer ik het nogmaals via deze weg.
  Ik had beloofd om feedback te geven over Tim z’n poging van afgelopen week zaterdag om mijn Nespresso Magimix cupjes apparaat te repareren. Helaas mocht zijn inzet niet baten. Misschien neem ik het toestel volgende keer nog eens mee – ditmaal met de info die ik online had gelezen hoe het euvel op te lossen.

  Dank en succes verder-
  Susanna Ruiter

  Like

  1. Hallo Susanna,

   Ik heb je bericht zojuist gevonden. Ik zal het doorsturen naar Repair Café Twello.
   26 september kijken we graag opnieuw naar de Magimix!

   Groet,
   Jaap

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: