Klaar, Af bij Repair Café

Op zaterdag 3 juni staat het Repair Café Twello weer in de startblokken om reparaties uit te voeren aan apparaten met en zonder stekker, kleding en textiel. Met zo’n fijn Pinksterweekend voor de boeg  is het een goed idee om die kapotte mixer, haperende koffiezetter en uitgescheurde korte broek van de plank te pakken en mee te nemen naar Repair Café. De goedgetrainde en vakkundige reparateurs lopen zich warm om samen met u de oplossing te vinden. Bij reparaties van kapotte ritsen vragen we de oude rits los te tornen en een passende rits mee te brengen.

Ben je zelf best handig, maar heb je de juiste spullen niet of even een steuntje in de rug nodig? Repair Café helpt je graag op weg, want: “Weggooien? Mooi niet!” Het is toch geweldig als we door deze reperaties de afvalberg wat kleiner kunnen maken en het contact tussen de mensen wat groter?

De reparateurs zijn 3 juni aanwezig van 10-15 uur (intake tot 14 uur) bij de Kringloopwinkel Twello, Koppelstraat 56.

De Kringloopwinkel levert de ruimte en het terras, u de kapotte spullen, wij de techniek en samen maken we de gezelligheid. Rol de mouwen op en kom langs!

Advertenties