Het Repair Café is goed bezig in de regio!

Het Repair Café in Deventer is nu ruim 5 jaar actief en sindsdien zijn er nieuwe initiatieven ontplooid in Olst, Wijhe, Twello, Epse, Gorssel, Bathmen, Laren enz. Ook in Diepenveen wil men een Repair Café gaan realiseren.

Steeds meer mensen beseffen dat het (zelf) repareren van producten waardevol, kostenbesparend en milieubewust is. Onze reparateurs helpen ze op weg. Zij krijgen regelmatig complimenten voor hun inzet en kennis.

Repair Café hoort vaak de klacht dat apparaten tegenwoordig niet meer zo lang meegaan als vroeger. Wist u dat u dit kunt melden bij het Meldpunt Kapotte Apparaten van Natuur & Milieu: https://www.natuurenmilieu.nl/meldpunt-kapotte-apparaten. Als we dit als Repair Cafés beter signaleren, dan kunnen we daarna samenwerken richting een duurzamer ontwerp van producten in de toekomst.

In april was er weer een leuk en gezellig druk Café met een divers aanbod zoals een waterstofzuiger, een boormachine, naaimachines, een broodrooster, een schuurmachine. Denk ook eens aan tuingereedschap dat we hard nodig zullen hebben nu de meteorologen ons meer zon voorspellen.

U kunt elke 3e zaterdag van de maand terecht bij ’t Goed in Deventer, waar vrijwilligers klaar staan om reparaties te verrichten of u door te verwijzen naar derden.

U bent weer van harte welkom op zaterdag 20 mei van 10.00 – 14.00 (intake tot 13.30 uur) . U vindt het Repair Café in Het Goed, Harderwijkerstraat 25, 7418 BA Deventer, rechts boven de koffiehoek. In juli en augustus is er geen Repair Café in Deventer.

Advertenties