Apparaten redden van de afvalberg!

Februari jl. werden onze reparateurs weer uitgedaagd diverse defecte apparaten aan de praat te krijgen. En gelukkig, het lukte in veel gevallen!

Een kruimelzuiger wilde niet meer opladen. Kwestie van het contact reinigen en voilà hij werkte weer perfect. Ook kabelbreuk bij de stekker is een veel voorkomend probleem.

Een stortvloed aan stofzuigers werd ter reparatie aangeboden. Bij de meeste waren de filters niet op tijd vervangen. Soms werden we bedolven onder een laag stof…

Olaf heeft een DeLonghi koffiezetapparaat weer aan de praat gekregen. Deze ging donderdag defect tijdens de verjaarsvisite en was de zaterdag daarop al weer gerepareerd. (De ‘plunjer’ zat vast).

Halverwege de ochtend bleek dat de stroom uitgevallen was en ja, dan kun je blijven zoeken naar een oplossing…

De dames van de afdeling textiel hebben ook niet stil gezeten. Leuke projectjes om te tackelen.

Fijn is dat zich ook jongere reparateurs hebben aangemeld, die weer veel kunnen leren van de ouderen, maar natuurlijk ook hun eigen inbreng hebben.

Onlangs heeft ons team een extra Senseo reparatiecursus gevolgd zodat zij nóg meer apparaten kunnen redden van de afvalberg.

Ook met andere reparaties bent u natuurlijk van harte welkom bij onze vrijwilligers op zaterdag 18 maart van 10.00 – 14.00 (intake tot 13.30 uur) . U vindt het Repair Café in Het Goed,  Harderwijkerstraat 25, 7418 BA Deventer, rechts boven de koffiehoek. Tot dan!

Advertenties